diumenge, 17 de març del 2013

AL FEBRER: DIBUIX DE MOVIMENT

Al febrer hem canviat per complet la dinàmica de dibuix de figura humana, i per guanyar expressivitat i agilitat alhora d'enfrontar-nos al repte de dibuixar persones, us vaig proposar de treballar el dibuix de moviment. Primer amb poses de 15 minuts, després de 5, de 3, de 2, d'1, i fins a arribar al moviment continu, on la retentiva és clau. La Txell i l'Edgar, els nostres models que venien el divendres, ens van ajudar a fer-ho. Els dibuixos estan fets sobre papers variats i mides més aviat petites de dinA3, A4 o A5 més o menys. La tècnica és aquosa, però també n'hi ha de tècnica seca. Cadascú de vosaltres va haver d'explorar al màxim les capacitats dels materials per a ajustar-se a la vostra forma de treballar i de transmetre moviment. Va ser una experiència intensa, que en alguns moments us va xocar, però crec que ens ho vam passar molt bé. Aquí us deixo els resultats més interessants. Alguns són espectaculars! Al final us deixo fotos de les cares de concentració que fèieu!!!























Aquí esteu vosaltres treballant amb model en viu! La Mar, la professora en pràctiques que aquest curs ens acompanya, també ens va ajudar molt. Gràcies MAR!!!





I finalment un vídeo! He tardat en editar-lo perquè al departament hem instal.lat l'studio 16 ultimate nou, i fins ara no he tingut temps de posar-m'hi per començar a fer-lo servir. És un programa molt potent, i una mica més complex que el movie maker, però ja li he començat a agafar "el truquillo". Aquí teniu un vídeo d'aquestes classes de dibuix del moviment:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada