divendres, 10 de febrer del 2012

Exposició d'en Ferran Adrià al Palau Bofarull de Barcelona

L'univers creatiu de Ferran Adrià


El Palau Robert descobreix l’univers creatiu de Ferran Adrià

fa_article5

L’exposició “Ferran Adrià i elBulli. Risc, llibertat i creativitat” descobreix l’univers creatiu, el talent i tota la capacitat d’innovar que Ferran Adrià, el cuiner més influent de finals del segle XX i principis del XXI, ha aplicat en la gastronomia. La mostra, produïda per la Generalitat, es pot visitar del 2 de febrer de 2012 al 3 de febrer de 2013, a la Sala 3 del Palau Robert de Barcelona.
Ferran Adrià ha esdevingut, amb el pas dels anys, una icona de la gastronomia mundial. La tasca feta des d’elBulli, considerat el millor restaurant del món durant cinc anys consecutius, ha merescut el reconeixement mundial i ha marcat el camí de la cuina del futur. Els noms de Ferran Adrià, Juli Soler, Albert Adrià i de tot l’equip creatiu d’elBulli s’associen amb valors com ara la reflexió, el talent, la innovació, el lideratge, el treball en equip, l’obra ben feta, la internacionalització i la solidaritat. Una feina que va més enllà de l’àmbit estrictament gastronòmic i n’abasta altres com l’art i la tecnologia.
La mostra arriba després que elBulli tanqués les portes al juliol per reinventar-se en elBullifoundation, centre d’experimentació i d’innovació gastronòmica que difondrà les seves creacions per Internet a partir del 2014.
L’exposició la produeix la Generalitat, amb el patrocini d’Estrella Damm, “la Caixa” i Telefónica,  i amb  la col·laboració de Casa Tarradellas. El Palau Robert, amb aquesta fórmula, suma esforços entre els sectors públics i privats per tirar endavant projectes expositius ambiciosos com aquest,  de gran ressò internacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada